Betaalmethodes


Carpardoo is een handelsmerk van kfzteile24 GmbH, Marktleider in Duitsland op het gebied van auto-onderdelen. Bij Carpardoo kun je op de volgende manieren betalen:

Vooruitbetaling


Je maakt het totale bedrag over naar het door ons verstrekte rekeningnummer. Het betalingskenmerk is daarbij het ordernummer. Het ordernummer vind je na het bevestigen van je bestelling en in de e-mail bevestiging.

Onze bankgegevens:

Berliner Volksbank
IBAN: DE80 1009 0000 2072 1060 00
BIC: BEVODEBB

Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling op de rekening van kfzteile24 GmbH is bijgeschreven. Let daarbij ook op de verwerkingstijd bij banken van maximaal 3 werkdagen.

Creditcard


Vul je creditcardgegevens in over een beveiligde SSL verbinding.
Bestellingen worden direct na betaling door ons verzonden.

PayPal


Voor deze betaalmethode heb je een PayPal rekening nodig.
Je wordt doorverwezen naar Paypal om de betaling af te ronden. Eventueel kun je ook het totaalbedrag naar onze PayPal-rekening (paypal@kfzteile24.de) overmaken. Wij krijgen meestal direct de betalingsbevestiging van PayPal door, waarna jouw bestelling direct verzonden wordt.


iDeal/Online betalen


Met een directe overboeking kun je gemakkelijk en veilig betalen. Hiervoor heb je een online bankrekening nodig en de bijbehorende inloggegevens (PIN/TAN).
kfzteile24 GmbH krijgt direct de betalingsbevestiging. Daarna kan de bestelling direct verzonden worden.

Wij maken gebruik van cookies om onze sites betrouwbaar en veilig te laten werken en om je relevante inhoud te laten zien. Hiervoor verzamelen wij gegevens over onze gebruikers en over de manier waarop zij gebruikmaken van ons aanbod en met welke apparaten zij dit doen.

Als je 'Oké' zegt, ga je hiermee akkoord en geef je ons toestemming om deze gegevens aan derden door te geven, bijvoorbeeld aan onze marketingpartners. Dit houdt eventueel ook het verwerken van je gegevens in de VS in. Je kunt jouw instellingen op elk moment weer aanpassen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.