Gratis verzending voor bestellingen vanaf 120 euro bestelwaarde
Voertuigselectie op KBA-nummer
NL
  Of
  Of selecteer voertuig volgens criteria:

  Betaling

  Betaal zoals je wilt

  We willen het kopen graag zo aangenaam mogelijk voor je maken. Daar hoort ook maximaal gemak bij het betalen bij. Hier lees je alles over de betaalmogelijkheden bij carpardoo.

  Zo kun je bij ons betalen

  PayPal
  Op rekening kopen
  Betaling vooraf
  Kredietkaart
  ideal
  Betalen in termijnen via PayPal

  PayPal

  Je kunt bij ons veilig en snel betalen via je PayPal-account. Als je PayPal als betalingsoptie selecteert, word je aan het einde van het bestelproces automatisch doorgestuurd naar de PayPal-pagina. Daar kun je inloggen met je gebruikelijke inloggegevens en vervolgens de betaling bevestigen. We ontvangen doorgaans direct een betalingsbevestiging van PayPal, zodat we je bestelling direct kunnen verzenden.

  Je kunt ook het totaalbedrag van je bestelling overmaken naar onze PayPal-rekening paypal@kfzteile24.de. Zorg ervoor dat je je ordernummer vermeldt . We kunnen de betaling dan veilig aan de bestelling toewijzen.

  Als je met PayPal betaalt en vervolgens een of meer artikelen retourneert, wordt de overeenkomstige waarde van de goederen na succesvolle verificatie teruggestort naar je PayPal-account.

  Op rekening kopen

  Via de aanbieder Riverty kun je eenvoudig op rekening kopen. Vervolgens ontvang je de factuur voor je bestelling per e-mail van Arvato Payment Solutions GmbH.

  Als je op rekening koopt, sturen we je eerst je bestelling op. Je hebt daarna 14 dagen de tijd om het factuurbedrag te betalen. Je kunt het bedrag rechtstreeks overmaken naar Arvato Payment Solutions GmbH (Riverty) of het op de vervaldatum gemakkelijk automatisch per automatische incasso laten afschrijven. Gebruik hiervoor de bankgegevens die op je factuur staan vermeld. Via Riverty heb je ook de mogelijkheid om betalingspauzes in te lassen.

  Als je vragen hebt over je betalingsstatus of factuur, kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Riverty:

  Duitsland: +49 (0)30 762392-39
  Oostenrijk: +43 (0) 720 815901
  E-mail: kundenservice@riverty.de

  Betaling vooraf

  Als je vooraf betaalt, verzenden we je bestelling zodra je betaling op onze rekening binnen is.

  Vermeld bij de overboeking altijd je ordernummer als omschrijving voor de betaling. Deze vind je in de e-mail of op de pagina met de bestellingsbevestiging. Maak bedragen voor verschillende bestellingen altijd apart over.

  Onze bankgegevens:

  Ontvanger: Kfzteile24 GmbH
  Kredietinstelling: Berliner Volksbank
  IBAN: DE80 1009 0000 2072 1060 00
  BIC: BEVODEBB
  Omschrijving: je ordernummer

  Heb je het geld al naar ons overgemaakt? Het bedrag zou dan binnen 1-3 werkdagen op onze bankrekening moeten staan. Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling op onze rekening is binnengekomen.

  Kredietkaart

  Je kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met je creditcard via Mastercard of Visa. Bestellingen die je met een creditcard betaalt, verzenden we direct na ontvangst van de betaling.

  Om betalen met je creditcard zo veilig mogelijk te maken, vereist de wet het 3D Secure-proces. Aan het einde van het betalingsproces vraagt je bank om een code als onderdeel van het authenticatieproces "Verified by VISA" of "MasterCard SecureCode". Als de betaling niet lukt, controleer dan de 3D Secure-instellingen voor je internetbankieren.

  ideal

  Als je ideal gebruikt, krijgen we gelijk een melding dat je het geld hebt overgemaakt. Daarom kunnen we je bestelling direct verzenden. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een online bankrekening en de bijbehorende inloggegevens (PIN/TAN).

  Betaling in termijnen via PayPal

  Met PayPal kunt je je bestelling eenvoudig in termijnen betalen. Bij een bestelwaarde van € 99,- tot € 5.000,- kunt je het bedrag voor de bestelling in 3, 6, 12 of 24 maandelijkse termijnen afbetalen. Houd er rekening mee dat hiervoor je kredietwaardigheid wordt getoetst.

  Selecteer gewoon PayPal als betaalmethode en gebruik de optie voor betalen in termijnen nadat je bent ingelogd bij je PayPal-account. Meer informatie over termijnbetalingen via Paypal vind je hier.

  Houd er rekening mee dat deze betaalmethode wordt geverifieerd en beheerd door PayPal. Daarom kunnen we je geen verdere informatie bieden over betalen in termijnen via PayPal.

  Terugbetalingen bij retourzendingen

  Na ontvangst van de retourzending en de daaropvolgende verwerking betalen we het aankoopbedrag doorgaans binnen 14 dagen terug. Hetzelfde geldt voor het opnieuw verzenden wanneer onderdelen worden geruild.

  In uitzonderlijke gevallen kan het proces vanwege leverings- of banktijden worden verlengd. We vragen om je begrip hiervoor en vragen je om niet zelf via je creditcard of PayPal terugboekingen te doen. Hierdoor wordt de verwerkingstijd verlengd en kunnen er extra kosten ontstaan.

  Heb je nog vragen?

  Als je hieronder niet de juiste informatie vindt, neem dan gerust contact met ons op. Ons ondersteuningsteam beantwoordt graag al je vragen.

  Schrijf ons

  Neem contact met ons op via e-mail en we reageren zo snel mogelijk.

  E-mail schrijven