Gratis verzending voor bestellingen vanaf 120 euro bestelwaarde
Voertuigselectie op KBA-nummer
NL
  Of
  Of selecteer voertuig volgens criteria:

  Verzendinformatie

  Alles over verzending in één oogopslag

  80% van de bestellingen die vóór 14.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden. Ongebruikte artikelen kunnen binnen 100 dagen kosteloos worden geretourneerd. Meer informatie over de verzending vind je hieronder.

  Verzendkosten

  De standaard verzendkosten zijn € 6,90. Bij bestellingen vanaf € 120 is de standaard verzending gratis.

  Als de artikelen direct leverbaar zijn, word je bestelling doorgaans binnen 24 uur na betaling overgedragen aan de bezorgdienst. De levertijd vind je direct bij het product. Als je producten met verschillende levertijden bestelt, wordt tijdens het bestelproces aangegeven hoeveel pakketten er worden verzonden en wat de verwachte levertijd is.

  Toeslagen voor grote goederen

  Voor bijzonder volumineuze artikelen is de verzending complexer en dus duurder. Daarom brengen wij voor deze productgroepen extra toeslagen in rekening. Deze toeslagen gelden ook voor bestellingen met een bestelwaarde boven de € 120,00. Helaas kunnen volumineuze artikelen niet naar verpakkingsstations worden verzonden.

  Productgroep Toeslag per stuk
  spatbord
  roet-/deeltjesfilter
  Geluiddempers
  20,13 €
  Trekhaken
  imperiaal
  bumper
  40,46 €
  Aandrijfassen
  Asaandrijving
  Motorkappen
  60,81 €
  Dakkoffers 81,14 €

  Levergebied

  Bestellingen via carpardoo.nl worden alleen binnen Nederland verzonden. Bestellingen naar andere Europese landen kunnen worden geplaatst via kfzteile24.de.

  Belangrijke punten bij het aannemen van je bestelling

  In zeldzame gevallen kan er tijdens het transport schade ontstaan aan het pakket. Controleer je bestelling daarom direct na ontvangst op eventuele transportschade.

  Als je transportschade constateert, meld dit dan rechtstreeks aan de bezorger en weiger de zending in ontvangst te nemen. Bovendien vragen we je vriendelijk om ons per e-mail te informeren. Wij nemen dan direct contact met je op en stemmen de rest persoonlijk met je af.

  Transportschade melden

  Heb je nog vragen?

  Als je hieronder niet de juiste informatie vindt, neem dan gerust contact met ons op. Ons ondersteuningsteam beantwoordt graag al je vragen.

  Schrijf ons

  Neem contact met ons op via e-mail en we reageren zo snel mogelijk.

  E-mail schrijven