Impressum

Vestigingsadres:

Carpardoo is een handelsmerk van kfzteile24 GmbH

kfzteile24 GmbH

Am Treptower Park 28-30

12435 Berlijn, Duitsland

Tel: +31 800 2224447

E-mail: info@carpardoo.nl

Internet: www.carpardoo.nl

Btw-nummer: DE 814625732

Directie : Markus Winter (voorzitter), Bernd Humke

Adviesraad: Christian Bubenheim (voorzitter)

Handelsregister : HRB 100363, kantongerecht Berlin Charlottenburg

 

De hier gepubliceerde gegevens, met name de volledige database, mogen niet worden gekopieerd. Het is verboden deze gegevens te reproduceren, te verspreiden en / of te laten verwerken door derden zonder voorafgaande toestemming van TecDoc. Het negeren van deze verordening vormt een inbreuk op het auteursrecht en zal worden vervolgd.

 

Bij het vonnis van 12 mei 1998 - 312 O 85/98 - 'Aansprakelijkheid voor links' heeft de rechtbank Hamburg besloten dat men door het plaatsen van een link mede verantwoordelijk is voor de inhoud van de gelinkte site. Dit kan, volgens de rechtbank, alleen worden voorkomen door nadrukkelijk afstand te nemen van de inhoud. Bij dezen nemen wij nadrukkelijk afstand van de gelinkte websites.

Informatie over online-geschillenbeslechting en deelname aan geschillenbeslechtingsprocedures

De Europese Commissie biedt een platform voor online-geschillenbeslechting (OS) aan, dat te vinden is op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

kfzteile24 is bereid deel te nemen aan een buitengerechtelijke procedure deel te nemen aan een arbitrageprocedure indien een geschil met een consument met een waarde van meer dan EUR 1.000,00 voortvloeit uit de contractuele relatie. Verantwoordelijk is de Universalschlichtungsstelle des Bundes, Zentrum für Schlichtung e.V., Straßburger Straße 8, 77694 Kehl am Rhein, https://www.verbraucher-schlichter.de/

Wij maken gebruik van cookies om onze sites betrouwbaar en veilig te laten werken en om je relevante inhoud te laten zien. Hiervoor verzamelen wij gegevens over onze gebruikers en over de manier waarop zij gebruikmaken van ons aanbod en met welke apparaten zij dit doen.

Als je 'Oké' zegt, ga je hiermee akkoord en geef je ons toestemming om deze gegevens aan derden door te geven, bijvoorbeeld aan onze marketingpartners. Dit houdt eventueel ook het verwerken van je gegevens in de VS in. Je kunt jouw instellingen op elk moment weer aanpassen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.