Gratis verzending voor bestellingen vanaf 120 euro bestelwaarde
Voertuigselectie op KBA-nummer
NL
  Of
  Of selecteer voertuig volgens criteria:

  SPONSORING/MARKETING

  Carpardoo is een handelsmerk van kfzteile24 GmbH. kfzteile24 GmbH heeft recentelijk de volgende events ondersteund:

  Highlights 2019

  Mücke Motorsport
  Teamsponsor kfzteile24 Mücke Motorsport
  kfzteile24 GmbH is al vanaf 2013 teamsponsor van Mücke Motorsport. Het motorsportteam uit Berlijn is al jaren in verschillende wedstrijden actief. Bijvoorbeeld in de DTM, formule 3 en formule 4. Mucke Sport´s beroemde jeugdopleiding heeft diverse kampioenen voortgebracht, waaronder Sebastian Vettel in de Formule 1, Sebastien Buemi en Maximilian Götz in de ADAC GT Masters..


  Highlights 2018

  ADAC GT Masters 2018
  Ook in 2018 blijft kfzteile24 de "Eredivisie" van de supersportwagens trouw. Als hoofdsponsor is ons logo overal op de bühnes te vinden, net als op de GT3 boliden. "Precisie, snelheid en betrouwbaarheid zijn ons specialisme, en dat is ook precies hetgene wat de auto- en motorsport vraagt", aldus Stephan Rahmede, CEO van kfzteile24 GmbH.

  German Darts Masters 2018

  Op 25 mei 2018 was het zo ver. Het grootste Duitse darts evenement van het jaar in de Veltins Arena werd als onderdeel van de PDC World Series of Darts georganiseerd, met kfzteile24 als officiële partner.

  Overige highlights

  Hoofdsponsor en officiële partner van de DTM

  Van 2013 tot 2016 was kfzteile24 naast de ADAC, Aral, Bosch, DEKRA, Deutsche Post en Hankook hoofdsponsor en partner van de DTM (Deutsche Tourwagen Masters), die ook wel wordt beschouwd als de Formule 1 van de toerwagens op de Nürburgring.

  Teamsponsor kfzteile24 Mücke Motorsport

  kfzteile24 is al vanaf 2013 teamsponsor van Mücke Motorsport. Het motorsportteam uit Berlijn is al jaren in verschillende wedstrijden actief. Bijvoorbeeld in de DTM, formule 3 en formule 4. Mucke Sport´s beroemde jeugdopleiding heeft diverse kampioenen voortgebracht, waaronder Sebastian Vettel in de Formule 1, Sebastien Buemi en Maximilian Götz in de ADAC GT Masters.”

  Teamsponsor kfzteile24 - APR Motorsport

  kfzteile24 heeft hart voor de race-sport en is sinds 2012 betrokken bij de 'ADAC GT Masters' wedstrijden. In hetzelfde jaar kon het team de zege als beste rijder en beste team vieren. Als jarenlange sponsor en naamgever van MS Racing blijft kfzteile24 de autorenstal ook onder de nieuwe naam 'kfzteile24 - APR Motorsport' trouw en ging in 2016 voor de Audi R8 LMS, die wordt aangedreven door 580 pk.