Super Deals: Optimale prijs-kwaliteitsverhouding


In je zoektocht naar auto-onderdelen op Carpardoo.nl kom je ze vaak tegen; de “Super Deals”. Dit zijn producten die dankzij slim inkoopvoordeel onder de noemer “Super Deals” verkocht worden. Dit betekent dat je het juiste product krijgt, maar dan uit een reeks van verschillende merken. En natuurlijk de garantie dat het product past en aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet. We weten dat bepaalde klanten heel trouw hun favoriete merk remmen kiezen zoals bijvoorbeeld ATE of Brembo terwijl anderen gewoon de laagste prijs willen.

Wat krijg je als je kiest voor de Super Deals?

Om duidelijk te zijn naar de klant toe heeft Carpardoo besloten om minder bekende merken niet naamspecifiek toe te wijzen. Wie bij de electronica kiest voor Bosch of bij schokdempers voor Monroe, verwacht materiaal van uitzonderlijke kwaliteit die men gewend is. De grote merken garanderen duurzaamheid en zero defect, maar de hoge prijs is niet altijd economisch verantwoord. Soms ben je namelijk op zoek naar een goedkoper alternatief, zonder concessies te doen op de kwaliteit met een goedkopere oplossing. Om onze klanten niet te vermoeien met tientallen verschillende merken die ieder slechts een paar centen goedkoper zijn heeft Carpardoo deze voor het gemak samengevoegd in de categorie Super Deals.

Wat krijg je als je kiest voor de Super Deal?

De Carpardoo Super Deals zijn de goedkoopste producten in ons assortiment, toch zijn ze lang niet altijd afkomstig van onbekende producenten. Carpardoo koopt al meer dan 15 jaar lang mondiaal in, waardoor we uitstekende relaties met producenten en toeleveranciers onderhouden. Dit levert ons extra kortingen op die we graag delen met onze klanten. Zo krijg je toch een bekend merk tegen een Super Deal prijs!


Voor welke auto's neem je de Super Deals?

Een 15 jaar oude Golf heeft waarschijnlijk geen supermoderne Walker uitlaat nodig of een accu van VARTA. Nog een aantal jaar door de APK laten gaan is goed genoeg, voordat hij definitief vervangen gaat worden door een nieuwere. En dat is de toegevoegde waarde van de Super Deals: gegarandeerde kwaliteit in goede verhouding tot de restwaarde van de auto.Wij maken gebruik van cookies om onze sites betrouwbaar en veilig te laten werken en om je relevante inhoud te laten zien. Hiervoor verzamelen wij gegevens over onze gebruikers en over de manier waarop zij gebruikmaken van ons aanbod en met welke apparaten zij dit doen.

Als je 'Oké' zegt, ga je hiermee akkoord en geef je ons toestemming om deze gegevens aan derden door te geven, bijvoorbeeld aan onze marketingpartners. Dit houdt eventueel ook het verwerken van je gegevens in de VS in. Je kunt jouw instellingen op elk moment weer aanpassen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.