Exclusieve aanbiedingen bij Carpardoo in januari

04 t/m 10 januari 2021

Ontvang 15% korting op alle producten van de merken Bosch, Brembo en Bilstein met een minimale bestelwaarde van €60,- De korting wordt geactiveerd met de kortingscode BBB2021. Uitgesloten zijn de productgroepen Streetwear, dakkoffers, draagsystemen en fietsendragers, trekhaken, sportveringen, banden, wielen en velgen, alsmede de merken Thule, Brink, EUFAB en HJS. Niet te combineren met andere acties of aanbiedingen.


11 t/m 17 januari 2021

Ontvang 12% korting op je bestelling met een minimale bestelwaarde van €60,-. De korting wordt geactiveerd met de kortingscode 21VAL12. Uitgesloten zijn de productgroepen Streetwear, dakkoffers, draagsystemen en fietsendragers, trekhaken, sportveringen, banden, wielen en velgen, alsmede de merken Thule, Brink, EUFAB en HJS. Niet te combineren met andere acties of aanbiedingen.

Wij maken gebruik van cookies om onze sites betrouwbaar en veilig te laten werken en om je relevante inhoud te laten zien. Hiervoor verzamelen wij gegevens over onze gebruikers en over de manier waarop zij gebruikmaken van ons aanbod en met welke apparaten zij dit doen.

Als je 'Oké' zegt, ga je hiermee akkoord en geef je ons toestemming om deze gegevens aan derden door te geven, bijvoorbeeld aan onze marketingpartners. Dit houdt eventueel ook het verwerken van je gegevens in de VS in. Je kunt jouw instellingen op elk moment weer aanpassen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.